Edhe 150 kosovarë kthehen të martën nga Suedia, Finlanda dhe Norvegjia

Ambasada e Kosovës në Stokholm njofton se ka përfunduar lista prej 150 personash që do të kthehen në Kosovë.

Në njoftimin e Ambasadës thuhet se ata do të kthehen të martën nga Suedia, Finlanda dhe Norvegjia.

Në këtë njoftim thuhet se shumica dërmuese e këtyre udhëtarëve janë të moshuar dhe persona me probleme shëndetësore.
- FIA CONSTRUCTION-

 

Postimi i plotë i ambasadës:

Të nderuar bashkatdhetarë, qytetarë të Republikës së Kosovës,Ju njoftojmë se është përfunduar lista prej 150 shtetasve…

Gepostet von Embassy of Kosovo in Stockholm am Sonntag, 3. Mai 2020

Lajmet e fundit