Dy mbështetës të Kosovës në pozita kyçe të administratës Biden

Inaugurimi i Joe Bidenit si president i Shtetetve të Bashkuara po afrohet, pas disa javësh të trazuara në Uashington, dhe vëmendja kthehet te njerëzit që ai ka caktuar për poste të larta në administratë.

Shumë prej të zgjedhurve kanë karriera të gjata në shërbimin civil të SHBA-së. Njohuritë e tyre për punën do t’i ndihmojnë, pas asaj që po cilësohet si tranzicion mjaft i vështirë.

- FIA CONSTRUCTION-

“Nuk kemi kohë për të humbur kur bëhet fjalë për sigurinë tonë kombëtare dhe politikën e jashtme”, ka thënë Biden më 24 nëntor.

“Kam nevojë për një ekip të gatshëm në ditën e parë, për të më ndihmuar që ta rikthej vendin e Amerikës në krye të tryezës, ta mbledh botën për t’u përballur me sfidat më të mëdha që kemi përpara dhe të avancoj sigurinë, prosperitetin dhe vlerat tona”, ka thënë Biden.

Lajmet e fundit