Këto janë tetë skuadrat që nuk u ka shënuar Messi

Gjithmonë ka qenë rreziku kryesor për kundërshtarët, por ka skuadra që i kanë rezistuar magjisë së Lionel Messit.

Argjentinasi nuk ka arritur të shënojë gol kundër 8 skuadrave që ka luajtur.

- FIA CONSTRUCTION-

Bëhet fjalë për ekipet: Inter, Rubin Kazan, Benfica, Xerez, Al Sadd, Gramenet, Murcia dhe Udinese.

Lajmet e fundit