Kini kujdes! Tharja e rrobave brenda në dhomë po ju rrezikon seriozisht shëndetin

A e dini se është e dëmshme për shëndetin tonë nëse i thajmë rrobat brenda në dhomë?

Sipas shkencëtarëve, ky veprim e bën shtëpinë më të lagësht, e bën një mjedis të përshtatshëm ku myku dhe kërpudha të tjera duan të jetojnë.

- FIA CONSTRUCTION-

Shkencëtarët nga Anglia kanë zbuluar se tharja e rrobave në shtëpi shkakton probleme të frymëmarrjes.

Uji nga rrobat shkon në ajër duke e bërë atë më të lagësht. Gati 2 litra ujë qarkullon në ajër vetëm nga rrobat.

Lajmet e fundit