Cili është flamuri më i bukur në botë, sipas votimit online

Ka përfunduar votimi online për zgjedhjen e flamurit më të bukur në botë për këtë vit.

Flamuri më i bukur në botë është zgjedhur i Turqisë.

- FIA CONSTRUCTION-

I dyti në renditje është vlerësuar i Spanjës.

Kosova e Shqipëria nuk zënë fare renditje në top 40-shen e parë, por që krenohen me rënditjen numër tre. I treti është flamuri shumë i dashur për shqiptarët, ai i Amerikës.

Flamuri i Brazilit dhe Amerikës së Jugut kompletojnë top 5-shen. Meksika, Britania e Madhe, Uruguaj, Kanadaja e Argjentina përbëjnë top 10-shen me flamujt më të bukur në botë.

Lajmet e fundit