Video që bëri më shumë se 11 milionë njerëz të qeshin

Ditët kur do të bie borë dhe do të ketë ngrica e akull po afrohen, prandaj është e nevojshme që të bëni kujdes.

Të pakët janë ata njerëz që kanë rastisur në ndonjë person që bie e të mos qeshin.

- FIA CONSTRUCTION-

Kjo dëshmohet nga videoja që po përhapet në rrjetet sociale dhe që bëri më shumë se 11 milion njerëz të qeshnin.

Ky është një incizim i një kamere në rrugë, e cila vuri re se një grua po përpiqej me këmbëngulje të ecte në një rrugë të ngrirë, por nuk ia doli.

Lajmet e fundit