Xhafer Tahiri bëhet me djalë pas tri vajzave

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, ka njoftuar se është bërë prind për herë të katërt

Tahiri ka shkruar në Facebook se sot familja e tij është shtuar me një djalë, pas tri vajzave.

- FIA CONSTRUCTION-

Ai ka bërë të ditur se djalin e kanë pagëzuar me emrin Maltin.

“Maltin Xhafer Tahiri, sot erdhi në mesin tonë! Igi dhe bebi janë mirë falë Zotit, e Melosa, Jara e Dua janë fort të lumtura për vëllaun!”, ka shkruar Tahiri.

https://www.facebook.com/xhafertahiriofficial/photos/a.232174536979767/1623078754555998/?type=3

Lajmet e fundit